#MeToo in Turkije: Bekende Turkse acteur geboycot door regisseurs en producers

Door | Showbizz

De #MeToo-bekentenissen zijn overgewaaid naar Turkije. De bekende acteur Talat Bulut wordt beschuldigd van het betasten van een crewmedewerker van de tv-serie Yasak Elma (Verboden Appel, red.)

Talat Bulut vertolkt een van de hoofdrollen in de serie. Zijn kledingassistente Özge Ş. (19) vertelde in Turkse media dat ze was betast door hem.

Hij zou haar hebben gevraagd zijn stropdas goed te zetten in een achterkamer. Daar zou hij haar hebben gezoend op de mond en hebben gezegd: “Zo, nu zal je mijn stropdas niet meer aanraken.”

Ze zegt na haar openbaarmaking van wat er gebeurde, kennis te hebben gemaakt met meerdere vrouwen die door hem zouden zijn betast maar al deze tijd stil waren. Ezgi Baylar, is een van de vrouwen die zichzelf bekendmaakte. Baylar deed mee aan een tv-programma enkele jaren terug.

Bulut werd jaren geleden ook al beschuldigd van het betasten van de actrice Hande Ataizi.

Bulut ontkende stellig en opende een rechtszaak tegen haar. Volgens hem heeft ze het verkeerd geïnterpreteerd en is hij zo close met meerdere crewleden. Hij krijgt de algemene opinie echter niet makkelijk mee.

Een unie met 56 producers en regisseurs hebben aangegeven hem te zullen boycotten. Ze zijn ervan overtuigd dat hij zijn assistente wel degelijk heeft betast.

Daarnaast steunt de hele crew van de serie het meisje.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...