Galatasaray-fan in ziekenhuis na mishandeling door politie

Door | Buitenland

Een Galatasaray-fan is mishandeld door de Duitse politie in Gelsenkirchen, niet ver van de Nederlandse grens. Hij zou in het ziekenhuis beland zijn, volgens berichten op social media.

Het zou gaat om T. Çolak, die net als veel andere Galatasaray-fans in Duitsland de straat opging om het kampioenschap van zijn club te vieren.

In Nederland sloot de politie de gebieden rond de spontane feesten af, om de fans lekker hun gang te laten gaan. In Duitsland ging het er blijkbaar iets harder aan toe.

De man zou in zijn buik gebeten zijn door een politiehond, die niet zou hebben losgelaten. Hierdoor zou de man in het ziekenhuis zijn beland. Er zijn beelden van op Facebook.

Gelsenkirchen. Ort: Bißmarckstraße.Die Polizei hetzt auf Jugendliche, Kinder Schäferhunde, obwohl auch Eltern mit Babys auf Arm sind und Kleinkinder.T.Colak ist aktuell im Krankenhaus, er wurde in den Bauch gebissen und der Hund wollte nicht los lassen. Büyük Gecmis olsun.Wieso zieht man Sturmmasken auf, bei einer Meisterfeier von Galatasaray.

Gepostet von Süper Lig Exklusiv am Samstag, 19. Mai 2018

Op andere beelden is te zien dat de Duitse politie met bivakmutsen spontaan op jongeren afrennen, die rustig staan te kijken.

Polizei greift mit Schäferhunde Jugendliche und Kleinkinder an ohne Rücksicht auf Familien. Während die Polizisten in Duisburg mitfeiern, greifen die Gelsenkirchener Polizisten zu radikalen Maßnahmen. Gelsenkirchen ist die AFD Hochburg in Nrw (17% Nord GE). Ein kleiner 7 Jähriger entkam nur ganz knapp. Tufan C wurde in den Bauch gebissen und liegt im Krankenhaus.#Teilen#NeinZuRassismus

Gepostet von Süper Lig Exklusiv am Samstag, 19. Mai 2018

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...

Megan Fox rookt shisha met haar moeder in Istanbul

De wereldberoemde actrice Megan Fox is in Turkije voor de...

Nesrin Cavadzade bevestigt berichten over La Casa De Papel

Er is een zeer grote kans dat de populaire serie La Casa De...

Montenegro biedt Burak Özçivit staatsburgerschap aan

De voorzitter van de Montegrijnse Hoge Raad heeft de...