TFF deelt zware straf uit aan Fenerbahçe om ongeregeldheden bij derby tegen Beşiktaş

Door | Sport

De Turkse voetbalbond heeft zware straffen uitgedeeld aan Fenerbahçe en Beşiktaş nadat de return van de halve finales van de Turkse beker vorige week vroegtijdig werd stilgelegd vanwege ongeregeldheden.

Fenerbahçe moet de eerstvolgende drie wedstrijden spelen zonder publiek. Daarnaast moet de club een boete van 1 miljoen lira betalen. Verder zijn meerdere medewerkers van beide clubs bestraft met toegangsverboden van meerdere maanden voor de vechtpartijen bij de wedstrijd.

Tolga Zengin deelde een klap uit aan een medewerker van het stadion en is daarom geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd. Pepe, die een rode kaart kreeg na een overtreding, mag genoegen nemen met de minimum straf, namelijk één wedstrijd schorsing. Dat betekent dat Pepe kan spelen bij de cruciale wedstrijd tegen Galatasaray in de competitie.

Op 3 mei wordt de wedstrijd vanaf de 57e minuut. Eerder vandaag was al besloten de wedstrijd door te laten spelen zonder toeschouwers. In de wedstrijd vorige week raakte onder andere de trainer van Beşiktaş gewond nadat een object hem raakte vanuit de tribune.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...