Winkeldief springt uit ruzie en poept in de winkel in Adana

Door | Algemeen

In Adana besloot een winkeldief te poepen in de winkel na gepakt te zijn.

Een groepje mensen wilde de cassière bedonderen door te beweren dat er niet genoeg geld was teruggegeven in de telefoonwinkel.

https://twitter.com/napimbenmibatim/status/939875748948729857?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fonedio.com%2Fhaber%2Fhirsizlik-yaptigi-anlasilinca-dukkanin-ortasina-s-cti-bir-savunma-mekanizmasi-olarak-diski-799498

Tijdens de ruzie tussen de werknemers en de dieven springt een vrouw uit de groep en poept in de winkel.

Natuurlijk ging het internet los.

Het gezegde ‘we poepen in onze broek als we gepakt worden’, is te letterlijk opgevat door deze idioot.

Kijk hoe rustig ze is. Er wordt heen en weer uitgescholden, maar ze zet wel netjes een servetje neer.

Sommigen begrijpen het niet: Hoe kan ze in één keer poepen? Ik moet een kwartier Candy Crush spelen ter motivatie.

https://twitter.com/kiskancsiniz/status/939888846225006594?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fonedio.com%2Fhaber%2Fhirsizlik-yaptigi-anlasilinca-dukkanin-ortasina-s-cti-bir-savunma-mekanizmasi-olarak-diski-799498

Anderen hadden weer medelijden met deze medewerker: je draait je om en een vrouw is haar kont aan het afvegen. Hoe doorkom je zo een trauma?

De linkse ideologie werd ook op de hak genomen: Nu gaan enkele ‘intellectuelen’ zeggen dat het systeem mensen buitensluit en probeert weg te vagen en dit het verzet is… De vrouw schijt in de winkel, in de winkel, wat voor anarchisme is dit, wat is dit voor volksverzet!

https://twitter.com/nediyonsen__/status/939901969593978885?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fonedio.com%2Fhaber%2Fhirsizlik-yaptigi-anlasilinca-dukkanin-ortasina-s-cti-bir-savunma-mekanizmasi-olarak-diski-799498

Niet iedereen kan zoiets doen, bewijst deze Twitteraar maar weer: Ze heeft gewoon gepoept. Ik vond het al erg dat een vogel vandaag heeft gepoept op m’n broek, maar anderen poepen gewoon in de winkel.

Een andere tweet: Die vrouw poept gewoon in de winkel. Wat voor mensen leven op aarde. Ik kan buitenshuis moeilijk naar het toilet gaan, terwijl anderen voor al die mensen het gewoon losgooien.

 

 

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...