De horrorfamilie Palu uit de noordwestelijke provincie Kocaeli is vrijgesproken en mag de gevangenis verlaten met uitzondering van de schoonzoon Tuncer Ustael.
Turkije werd bekend met de horrorfamilie toen hun misdaden door het televisieprogramma van misdaadjournaliste Müge Anlı aan het licht kwamen. Zeven familieleden werden live op televisie opgepakt. In de familie zijn door de jaren heen drie mensen vermoord en vier kinderen stelselmatig verkracht.
Het horrorverhaal begint nadat Tuncer Ustael trouwt met Emine Palu. De horrorschoonzoon weet haar familie ervan te overtuigen dat hij een islamitische geestelijke is en djinns (geesten) kan controleren. Ustael neemt de familie Palu volledig in zijn ban, behalve zijn schoonvader Harun en schoonbroer Ahmet, die hem niet geloven. Ustael manipuleert hierop zijn andere schoonbroer Isa, die zijn broer Ahmet vermoord. Harun Palu neemt de schuld op zich, zodat zijn zoon niet de gevangenis in hoeft en krijgt meer dan 6 jaar cel.
Door de twee ‘ongelovigen’ te elimineren krijgt Ustael vrij spel. Hij verkracht vier kinderen in de familie en zegt dat de geesten dit aan hem opdragen. Ook martelt hij andere familieleden door onder andere te prikken met naalden in hun geslachtsdelen. Een van de kinderen, Recep, weet te ontsnappen maar wordt door de politie teruggebracht naar de familie nadat ze de politie ervan overtuigen dat hij verward is.
Ustael laat zijn schoonzus Meryem uithongeren, die hieraan overlijdt. Daarna verkracht en vergiftigd hij haar dochter. Ustael wil vervolgens het huis van de zus van zijn schoonvader, die niet terugdeinst voor hem. Hij stuurt daarop de familie op haar af die haar aanvallen en mishandelen.
In 2011 komt schoonvader Harun vrij uit de gevangenis en probeert de politie Ustael op te laten pakken. Hij krijgt echter een zenuwinzinking en wordt vastgezet in een psychiatrische instelling. Pas in 2019, als familieleden zich over hem uitspreken in een live televisie-uitzending, wordt de familie opgepakt, veroordeeld en vastgezet.
Nu blijkt de Hoge Raad de familieleden te hebben vrijgesproken omdat er procedurele fouten zouden zijn gemaakt.